Home

 

astro1.jpg

Image of Astro new look office, designed to promote Astro’s philosophy of work, of solidarity, symbolic in the way the facade shows two building materials coming together, one transparent, and the other more solid. A concept that drives the plan form as well as the section, two spaces meeting in the centre where the courtyard breaks into a garden, with many natural elements. The dark cement and the panar glazing on the facade locks into each other as a clasping hand, the interlocking floors give each level a view of the the next one either above or from below. A humane and completely intimate internal environment that encourages external awareness and a sense of connection to light and landscape.

www.zlgdesign.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s